slider

Vores resultater er det, vi skal måles på

Det siger vores kunder om os

Tag ikke kun vores ord for gode varer. Vi mener nemlig, at vores kunders mening og resultater taler for sig selv. Derfor er vi stolte af vores gode referencer, som du kan læse om her.

First hotel copenhagen

First Hotel Copenhagen

“Taste of Copenhagen”

First Hotel Copenhagen har inviteret byen indenfor. Det kommer til udtryk i hotellets unikke æstetik, de topmoderne møde- og konferencefaciliteter og restauranten, der leverer gastronomi af høj kvalitet med lokale råvarer. A Taste of Copenhagen inviterer deres gæster til at se, høre, smage, dufte og mærke København på hotellet.

medarbejdere hos realrådet

RealRåd

“Det er dine penge, det handler om”

RealRåd er Danmarks første uafhængige realkreditrådgivere. Siden 1995 har de hjulpet deres kunder med realkreditrådgivning uafhængigt af realkreditinstitutter. De optimerer dine boliglån, så deres kunder er sikret besparelser, der giver dem flere penge i hånden, mens deres restgæld bliver reduceret hurtigere.

ScanStore Packaging

“Intelligent Packaging Solutions”

ScanStore Packaging A/S leverer intelligente emballageløsninger til deres kunder, og de har mange års erfaring indenfor emballageindustrien. Derfor har de stor viden om emballageløsninger, og denne viden udvikles konstant, så de fremadrettet leverer de mest intelligente emballageløsninger.

Danhostel Vejle

“Skab familieferieminder for livet”

Danhostel Vejle er eksperter i gæstfrihed. Deres vigtigste opgave er skabe et behageligt og sjovt miljø for deres gæster, mens disse oplever alt, som Vejle og omegn har at byde på. Derudover tilbyder de faciliteter til kurser og konferencer, hvor team building, forretningsudvikling og faglig fordybelse kan være i centrum.

Norsam

Norsam

“We build your future”

Norsam varetager den totale entreprise i forbindelse med husbyg, istandsættelse, facaderenovering og malerentreprise samt herunder projektstyringer. Norsam leverer altid til tiden med yderst konkurrencedygtige priser og altid med fokus på den bedste kvalitet. Norsam giver den komplette løsning.

R Tech

“Specialister i afkortningsmaskiner”

R Tech er eksperter med mere end 25 års erfaring inden for servicering, montering og vedligeholdelse af afkortningsmaskiner; rund- og båndsave. R Tech sikrer minimalt driftstop med døgnvagt, så hvis uheldet er ude, rykker R Tech ud til produktionsvirksomheder og kører først igen, når produktionen kører optimalt igen.

Lillehammer Hotel

Lillehammer Hotel er et konferencehotel samt et destinationshotel for velvære og sundhed for aktive mennesker. Især det sidstnævnte skulle fremgå af reklamefilmen, som vi har produceret til Lillehammer Hotel. Reklamefilmen består af en kombination af regulære sceneoptagelser optaget med steadicam og sceneoptagelser optaget med dronecam.

Hornsyld og Trekantens VVS, BLIK og KLOAK

“Fordi vi gør tingene rigtigt første gang”

Hornsyld og Trekantens VVS, BLIK og KLOAK er en virksomhed, der har eksisteret i over 80 år. Derfor har de den erfaring og de kompetencer, der kræves for at gøre tingene rigtigt første gang. De brænder for at finde den bedste løsning på deres kunder, og et godt stykke arbejde forudsættes af en høj kvalitet i materialer, udførelse og service.